"They say that memories are golden,

well maybe that is true.

I never wanted memories, I only wanted you.



A million times I needed you,

a million times I cried.

If love alone could have saved you


you never would have died.



In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

no one ever could fill.



If tears could build a stairway

and heartaches make a lane,

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.



Our family chain is broken

and nothing seems the same.

But as God calls us one by one,

the chain will link again."



Author unknown




lördag 12 juni 2010

Blommor vid Graven

Idag har vi planterat blommor på graven. Hade också med mig en bronsfågel som sitter på en liten sten som vi fick av min mamma och min styvpappa. Tyvärr hade penséerna i krukan blivit långa och klarar inte av att stå upprätt i blåsten vi har nu. Sist jag var dit såg de bra ut så därför köpte vi inga blommor till mitten där krukan står men jag får göra det nästa gång jag åker dit. Köpte också en till ljuslykta då ljusen i den ena bara slocknar hela tiden.  Bara stenen som fattas nu så har vi en riktigt fin gravplats åt vår lille son.

Graven med nyplanterade blommor


Igår var det en härlig dag som började med en liten löprunda före frukost. Njöt av solen på balkongen under dagen och sedan avslutades dagen med fiske i Mjösjön med goda vänner. Tappade räkningen på antalet abborrar vi drog upp men ingen ädelfisk blev det igår heller. Hade napp av något större men då vi skulle håva in den så släppte den och kvar på kroken satt en liten abborre! Kastade i igen med abborren kvar och då högg den igen men omöjligt att få upp den då den inte fastnade på kroken. Vädret var helt underbart och inte förrän solen gick ner blev det lite kyligt, alldeles spegelblankt var det också.

4 kommentarer:

  1. Hej Anis,

    Ha just läst i din blogg. E passar en sånhe da då e ösregnar där ut, så får tåran rinn i takt me regne. Du e jätte bra ti skriv o e säkert ett bra sätt att bearbet sorgen. O få oss andra ti föstå va ni går igenom. Ni finns i våra tankar här på hemmaplan. E så ofattbart att du ska måst va me om nå sånhe, då man vet hu barnkär du ha vari sen du va liten.
    Sökt om er, allt tar sin tid, du har framtiden framför dig.

    Kram Katja

    SvaraRadera
  2. Vad fint ni gjort på graven. Ser ombonat och tryggt ut. Mycket kärlek i arrangemanget. Att fiska är så kul och meditativt på något vis.
    Kram Malin S

    SvaraRadera