"They say that memories are golden,

well maybe that is true.

I never wanted memories, I only wanted you.



A million times I needed you,

a million times I cried.

If love alone could have saved you


you never would have died.



In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

no one ever could fill.



If tears could build a stairway

and heartaches make a lane,

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.



Our family chain is broken

and nothing seems the same.

But as God calls us one by one,

the chain will link again."



Author unknown




måndag 31 januari 2011

Det närmar sig

33 hela veckor har nu gått. Nu är det två veckor kvar tills vi är i den vecka som Lucas dog i. Bebis fortsätter med sin akrobatik och det är jag tacksam för. Jag vaknar på nätterna av sparkar och varje gång ligger jag med ett leende på läpparna och njuter. Jag hoppas att bebis fortsätter vara så aktiv, då slipper jag vara orolig. Kommer att vara jobbigt nog när vi kommit till v. 35 och tills bebis tittar ut. Det som är bra är att detta lilla pyre har ett helt annat rörelsemönster än vad Lucas hade. I början var jag orolig över att jag skulle "blanda ihop" graviditeterna och att jag skulle få känslan av att jag hade Lucas i magen igen. Men det är så stora skillnader mellan de båda att det aldrig har hänt. Bebis i magen visar hela tiden att det är en ny liten individ och det känns så skönt. Vi hoppas på fortsatta uppvaknanden mitt i natten med vilda sparkar resten av tiden! :-)

3 kommentarer:

  1. Åå nu är det inte många veckor kvar för dig, du ska se att det kommer gå fort även om det blir jobbiga veckor framöver. Men det klarar du!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att bebisen är aktiv, det lugnar en orolig mor på bästa sätt. Har du fått datum för igångsättning eller kejsarsnitt? Vad ingår i din specialistmödravård och är du nöjd? Jag är så hemskt besviken på vår specialistmödravård. Vi får inte alls det stöd och dom undersökningar vi har blivit lovade innan graviditeten... Håller alla tummar och tår jag kan för er och lillen i magen! Många kramar från Alexandra (Williams mamma)

    SvaraRadera
  3. Alexandra: Har inget datum för igångsättning utan vi tar det som det kommer. Nästa ultraljud är 17/2 och känns det riktigt jobbigt då så sätter vi ett "slutdatum". Jag har varit på ultraljud var 4:e vecka och träffat läkare i samband med det och är jättenöjd. Det har varit upp till mig hur ofta jag har gått på kontroller. Vid ultraljuden så har man kontrollerat flöde i navelsträngen, viktuppskattat och kontrollerat så att allt sett bra ut i övrigt. Har endast varit inne på extrakoll en gång då jag blev orolig. Har fått fint bemötande och har vid varje kontakt fått veta att det bara är att höra av mig om jag blir det minsta orolig. Har även gått på tätare kontroller hos min bm på MVC.

    Tråkigt att ni känner att ni inte får det stöd ni behöver. Det borde vara självklart i er situation. Mitt råd är att stå på er och förklara hur ni känner och berätta vad ni blivit lovade! Hoppas verkligen det löser sig och att det blir bättre.

    Håller mina tummar och tår för er också!!

    Kramar

    SvaraRadera