"They say that memories are golden,

well maybe that is true.

I never wanted memories, I only wanted you.



A million times I needed you,

a million times I cried.

If love alone could have saved you


you never would have died.



In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

no one ever could fill.



If tears could build a stairway

and heartaches make a lane,

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.



Our family chain is broken

and nothing seems the same.

But as God calls us one by one,

the chain will link again."



Author unknown




torsdag 16 december 2010

Julfest

Har haft en liten julfest här ikväll. Ett gäng glada tjejer som alla jobbat på samma avdelning en gång i tiden. Synd att några inte kunde komma. Alla hade med sig lite gott fika, det fanns massor på bordet. Bara att välja och vraka. Vi körde också klappjakten. Alla hade med sig tre paket till ett totalt värde av 100kr. Sen var det bara försöka få sexor på tärningen. Den som fick en sexa, fick ett paket att öppna. När alla paket var utdelade och öppnade började den stressiga delen av leken. Under en viss tid skulle man försöka slå sexor igen. Fick man en sexa så fick man sno ett paket av någon annan. Det kan alltså sluta hur som helst. Tur att alla fick med sig åtminstone en present hem. Har kört denna lek under några år och jag brukar få gå hem utan. Är tydligen inte bra på att slå sexor. Men roligt är det!

Tack alla goa och glada för en trevlig kväll.

2 kommentarer:

  1. Har nyligen fått veta att vi ska leka den leken på julafton, har jag tidigare aldrig gjort så det ska bli kul! Tips på vad man lägger i klapparna? :-)

    Härligt besked om moderkakan!

    SvaraRadera
  2. Man kan lägga nästan vad som helst i klapparna. Igår fanns det reflexväst, necessär, ljus, hopvikbart grytunderlägg, små pepparkaksmått, godis i olika former, julgransprydnader, grapesked, lipgloss, påfyllningsbara tändare mm. Roligt med så mycket olika saker, det fanns något för alla! :-)

    SvaraRadera