"They say that memories are golden,

well maybe that is true.

I never wanted memories, I only wanted you.



A million times I needed you,

a million times I cried.

If love alone could have saved you


you never would have died.



In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

no one ever could fill.



If tears could build a stairway

and heartaches make a lane,

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.



Our family chain is broken

and nothing seems the same.

But as God calls us one by one,

the chain will link again."



Author unknown




söndag 28 november 2010

Helgen som gått

Då är vi nyss hemkommna från en trevlig långhelg hos min familj i Finland. Har haft fullspäckat program med bl.a shopping på stan, träff med en annan änglafamilj, lillajulsfirande och besök på två julmarknader. Mycket trevligt har det varit. Saknar min familj så fruktansvärt mycket ibland och jag önskar att vi inte bodde så långt ifrån varandra. Men det var ju mitt eget val att flytta till ett annat land på både gott och ont.

När vi kom hem väntade snöskottning. Ca 40 cm hade landat på vår gård under tiden vi varit bortresta. Nu är det verkligen full vinter här och det är så myysigt! Älskar när det är en ordentlig vinter med mycket snö. Hoppas bara att det håller i sig.

Nu har jag plockat fram julsakerna och imorgon blir det julpyntning. Orkade inte ta itu med det före vi for då vi ändå skulle vara borta hela helgen. Men nu ska även vi få det lite julfint.

Idag har det varit en speciell dag. Det är åtta månader sedan vår älskade lilla ängel föddes. Kan fortfarande inte förstå att tiden rusat fram så fort. Ibland känns allt så overkligt, som om det hemska inte hänt. Önsketänkande kanske. Har inte hunnit vara till graven idag men imorgon ska vi åka dit och skotta bort all snö och tända ljusen i lyktorna. Köpte även en ny ängel i Finland som förhoppningsvis håller för kylan. Den får stå där tills det blir sommar och sol igen. Då ska jag måla den andra ängeln fin igen och lägga dit.  Såg att en annan änglafamilj lagt små tomtar på sin ängels grav och det var så sött. Kanske lägger vi också en tomte hos Lucas om vi hittar någon fin.

Sist men inte minst, håll tummarna för Katarina och Cristofer imorgon. Då ska de göra en ny kontroll av deras lilla bebis hjärta. Hoppas så innerligt att läkaren såg fel förra gången!

1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick komma och träffa er. Det var mycket trevligt :)

    Hälsningar Kaj och Marika

    SvaraRadera