"They say that memories are golden,

well maybe that is true.

I never wanted memories, I only wanted you.



A million times I needed you,

a million times I cried.

If love alone could have saved you


you never would have died.



In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

no one ever could fill.



If tears could build a stairway

and heartaches make a lane,

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.



Our family chain is broken

and nothing seems the same.

But as God calls us one by one,

the chain will link again."



Author unknown




måndag 28 februari 2011

Felringningar

Sedan vi flyttade och fick nytt hemnummer har vi haft flera felringningar. Folk har velat prata med den ansvariga för restaurangen och beställa taxi. Har vänligt förklarat att detta varken är en restaurang eller ett taxibolag. Nyss fick jag det roligaste samtalet hittills:

- Hej, jag tappade mina bilnycklar idag och jag undrar om du kan hjälpa mig hitta dom?
- Ursäkta!!?!
- Jo, jag tappade mina bilnycklar idag och undrar om du kan se var de är?
- Jag tor att du ringt fel nummer, jag har ingen aning om var dina bilnycklar är!
- Är inte det här nummer xxxx
- Nej, det är det inte.
- Oj, ursäkta...
- Ingen fara.

Trodde först att det var någon som drev med mig men uppenbarligen hade kvinnan slagit fel nummer då hon skulle ringa någon spåtant.

Sol, sol, sol

Sol, fågelkvitter, vårkänsla och en härlig promenad. Och vet ni, imorgon kan vi säga att vi ska få barn denna månad! :-) Tänk att lite solstrålar kan göra så mycket för sinnesstämmningen!

11 månader

Idag är det 11 månader sedan vår ängel föddes. Årsdagen närmar sig med stormsteg. Mina tankar upptas ofta av nuvarande graviditet  men jag tänker också mycket på Lucas födelse och allt runt den. Fick veta att min kollega som förlöste Lucas jobbar samma dag som det är planerad igångsättning och att hon gärna är med även när lillasyster/lillebror föds. Det glädjer mig, vill så gärna att hon får vara med även denna gång och att hon får dela vår glädje istället för vår sorg. Vi får hoppas att det blir så.

Nu längtar jag till vår och sommar så vi kan göra iordning en minnesplats i trädgården här hemma. Har ingen möjlighet att ta mig till graven idag och då skulle det kännas så bra att kunna gå ut i trädgården och tända ljus.

söndag 27 februari 2011

Allt klart

Nu är bebis välkommen att titta ut. Fullgången räknas jag vara imorgon och nu har vi gjort klart det sista inför ankomsten.

Sängen är färdigbäddad
(naturligtvis har vi en muminmobil!) :-)

Bebisens BB-väska är färdigpackad

Skötbordet är iordningställt

Babyskyddet står och väntar

Nu gäller det bara att locka ut den lille!

lördag 26 februari 2011

FP

Nedräkningen har börjat på allvar. Har ett datum för igångsättning och det är inte lång tid kvar! Väljer dock att hålla det för oss själva ett tag till men jag lovar att ni får veta när det är dags! :-) Har haft en del kraftiga/smärtsamma sammandragningar från och till så hoppet finns att jag kanske kommer igång av mig själv även om sannolikheten inte är så stor.  


Idag har jag anmält att jag vill ta ut föräldradagar. Nu är det bara att hålla tummarna att jag får göra det denna gång.

fredag 25 februari 2011

En midsommar för länge sen

För 8-9 år sedan firade jag och Jimmie midsommar på samma ställe. Framåt småtimmarna var jag, Jimmie och några till fortfarande vakna. Jag var mycket trött men Jimmie var speedad och sprang runt och irriterade oss andra.
Jag: "Stackars den tjej som blir tillsammans med dig och måste stå ut med din överskottsenergi".
Jimmie: " Stackars din kílle som måste sitta på släktträffar med en massa tjattrande mumintroll".

Inte kunde vi då ana att vi en dag skulle bli tillsammans. Att det dessutom skulle hålla 6 år och att vi skulle få barn tillsammans kunde vi nog inte föreställa oss ens i vår vildaste fantasi! :-)

Men så blev det och idag är det 6 år sedan vi började dejta.

Rösta!

Inte många dagar kvar att rösta nu. Så ni som känner på er vad det är för en liten krabat som finns i min mage, rösta till höger i bloggen! :-)
Lite som kan hjälpa er:
- Jimmie har hela tiden varit stensäker på att det är en tjej
- Jag har vacklat fram och tillbaks men tror nu mera på en kille
- 70% av de som har PUPPP (Pruritic Urticarial Papules and Plaques of Pregnancy) föder killar
- Bilder av magen och 3D bilder av bebis finns i bloggen

Nu ska jag och vår hickande bebis ta oss in till stan för ett besök hos min frisör. Skönt att få ordning på barret före ankomsten, vet ju aldrig när jag hinner med det sen! :-)

torsdag 24 februari 2011

Bm

Allt såg fint ut vid dagens besök hos min bm på mvc. Bebis huvud är fortfarande neråt men mer åt min högra sida. Är glad så länge inte rumpan hamnar ner igen. Ska på ett sista besök där torsdag nästa vecka.

Lunch

Idag är det besök hos min barnmorska på mvc. Före det blir det lunch med fina vänner på stan. Passar på att kombinera dejter med andra ärenden då jag inte orkar ta mig in till stan så ofta. Börjar känna mig riktigt stor och otymplig nu och trött är jag hela tiden. Men det går bra då jag är hemma varje dag och kan vila. Bestämmer ju själv vad jag gör om dagarna. Sover när J far till jobbet och ligger på soffan och slöar när han kommer hem! :-) Sköna dagar. Ligger i soffan under dagarna, slötittar på tv och njuter av det lilla busfröets sparkar. Som h*n kan sparka. Känner rörelserna ännu bättre nu då h*n ligger med huvudet neråt. Och h*n har ju mycket utrymme så det är inga problem att ta sats och drämma till revbenen ordentligt! Ett litet busfrö som sagt! :-)

onsdag 23 februari 2011

Sammandragningar

Hade kraftiga och regelbundna sammandragningar hela kvällen igår. Troligen pga att bm kontrollerade hur mkt jag är öppen inför en igångsättning. Har ett ganska gynsamt utgångsläge inför en igångsättning men jag hoppas förstås att jag kommer igång av mig själv. Tiden får utvisa vilket det blir.

tisdag 22 februari 2011

3D

Pussmun

Skratt

Några småhänder och armar är också med på bilderna

Kullerbyttan

Vändningen var enkel. Kan knappt kalla det för vändning. Läkaren lade sina händer under bebisens rumpa och då sprattlade den runt själv. Den har väldigt mycket utrymme i magen. Så mycket att den en timme senare, då vi gjorde flödesmätning på specen, hade snott ett kvarts kvarv till och låg mera på tvären... Får bara hålla tummarna att den ändå håller huvudet på den nedre halvan av magen och att den till slut fattar galoppen. Men då det gick så lätt denna gång så blir det troligen inga problem att vända  igen om det behövs. Känns skönt att veta att det troligen inte blir något kejsarsnitt pga sätesläge iaf.

måndag 21 februari 2011

Nervöst

Bebis har fortfarande rumpan neråt... Håll tummarna att allt går bra i morgon och att vändningsförsöket lyckas!

Spännande

70% av de som har PUPPP (Pruritic Urticarial Papules and Plaques of Pregnancy) föder pojkar! I utslagen har man hittat manligt DNA och en teori är att det är det som kvinnorna reagerar på.

söndag 20 februari 2011

Äntligen...

... är denna vecka slut. 36+0 imorgon. Bebis verkar må bra och är lika livlig som vanligt. Nu är det inte länge kvar...

Trots diverse olika akrobatiska övningar så ligger bebis fortfarande med rumpan neråt. Under morgondagen kommer jag att ladda inför tisdagens vändningsförsök. Pirrigt värre. Hoppas fortfarande att den lille ska fatta galoppen och snurra runt på egen hand.

lördag 19 februari 2011

Provsvar

Förresten så fick jag svar på proverna jag lämnade igår. Ingen leverpåverkan!! Jippie. Har troligen nåt som kallas PUPPP (Pruritic urticarial papules and plaques of pregnancy ). Helt ofarliga (skönt) utslag som kliar så in i norden. Bara att härda ut med kliandet och smörja, smörja, smörja med fet salva och Hydrocortisonsalva.

Kvällen

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Vi valde alla Viktorias smakupplevelse som är sex olika rätter. Vi lyxade till det ordentligt. Killarna fick matchande öl för varje rätt och den andra tjejen fick matchande vin. Själv drack jag matchande läsk... Superduper gott var det.
Tyvärr vaknade jag klockan tre i natt och mådde illa och kräktes flera gånger. Ingen av de andra har kräkts så jag har uteslutit matförgiftning. Känner mig ganska bra nu så jag är tveksam till att det skulle vara magsjuka men jag kanske fick en  lindrig variant. Ett tredje alternativ är att min  känsliga gravidmage reagerade på något av det jag åt. Kan då säga att det inte är skönt att kräkas när man är höggravid. Fick sammandragningar som kändes rejält men de klingade av ganska snabbt efteråt. Bebis verkade inte påverkad, h*n sprattlade omkring för fullt under natten.

fredag 18 februari 2011

Lillbebis

Tänk att bebis i magen nu har levt längre än storebror... Hoppas att h*n får ett långt och lyckligt liv. Vi ska då göra allt vi kan för att det blir så!

Restaurangbesök

Tar på krafterna att kliva upp tidigt. Klockan åtta for jag iväg till sjukhuset och lämnade blodprov. Var hemma igen vid 09.30. Åt frukost och lade mig i soffan och somnade. Har nyss vaknat. Den tuppluren var nog välbehövlig då vi ska ut och äta på Viktoria med några vänner idag.

torsdag 17 februari 2011

Fullspäckad dag och en bebis som mår bra

Är nyss hemmkommen från "gravid igen" möte med spädbanrsfonden. Det var givande som vanligt. Roligt att se allas växande magar och höra hur det går.

Ultraljudet idag gick bra. En bebis som sköter sig snyggt. Fint flöde och bra med fostervatten. Skattad att väga 2795g idag. +2,7%. Perfekt! Roligt att jämföra med Lucas som vägde 2295g när han föddes. Denna bebbe är nog lite större även om det bara handlar om en uppskattad vikt. Angående huvudet så ligger det uppåt som jag trodde. Blir vändningsförsök på tisdag. Fick tips om att stå på alla fyra med rumpan i högläge, gisssa om det ser roligt ut. Kommer dock inte att lägga ut några bilder på det, så roligt ska ni inte få ha! :-)

Har fått små utslag som kliar supermycket senaste veckan. Värst är det nattetid. Vaknar av att jag ligger och kliar sönder magen. Troligen är det inte hepatos (graviditetsklåda med leverpåverkan) men imorgon bitti ska jag och ta prov så vi kan utesluta det. Provet måste tas fastande. Får nog ta med mig en macka och slänga i mig genast hon dragit ut nålen om jag ska kunna köra hem igen efteråt.

Sist men inte minst så blir det igångsättning i slutet av v. 10. Om busungen ger med sig och vänder sig med huvuet neråt. I annat fall blir det snitt och då får vi datum för det efter vändningsförsöket på tisdag.

35+3

Nu ska jag börja bege mig iväg till specen för ultraljud. Pirrigt. Känner att bebis rör sig men idag är jag i exakt samma vecka och dag som det konstaterades att vår Lucas inte längre levde... Ska bli så skönt när denna vecka är över.

Precis nu då jag sitter och skriver detta så börjar bebis böka runt i magen. Det är som om h*n känner på sig att mamma behöver få bekräftelse på att allt är bra.

Som jag önskar att vår älskade i magen får stanna kvar hos oss på jorden och inte bli en älskad ängel som storebror.

onsdag 16 februari 2011

Psykologbesök

Idag var det besök hos psykologen. Hon var superbra. Fick sitta där och prata om allt det jobbiga och rädslan över hur det kommer att gå denna gång. Tiden bara rusade iväg. Har en ny tid 3/3 om bebis fortfarande är kvar i magen då, vilket den troligen är. Sedan blir det också ett besök efter att bebis är född. Känns bra. Visade sig att hon hade sett Lucas gravsten i höstas när hon var på kyrkogården. Hon tyckte den var jättfin. :-)

Imorgon blir det ultraljud. Får se då vad som sägs om att huvudet är uppåt och stoppdatum. Bebis fortsätter att busa i magen så jag känner mig ganska säker på att h*n mår bra. Men alltid skönt att få det bekräftat också, speciellt en vecka som denna.

tisdag 15 februari 2011

Blommor

Blommorna jag fick igår!


måndag 14 februari 2011

Kramar

Idag vill vi ge extra många kramar till alla våra vänner som stöttat oss efter Lucas död. Ni är guld värda. Går inte med ord att beskriva hur tacksamma vi är för att ni finns i våra liv!

Alla hjärtans dag

Detta var som bjöds på ikväll. Är slut nu efter att ha kockat halva dagen. Tur att det i vanliga fall är Jimmie som står för matlagningen!

Förrätt- Toast med kräftstjärtsröra

Huvudrätt- Lax och räkgryta

Efterrätt- Choklad och hasselnötssemifreddo

Själv fick jag en fin bukett med blommor då Jimmie kom hem från jobbet. :-) Ska ta bilder imorgon då det är bättre ljus.

Middagen

Några bilder på det som kommer att ingå i kvällens efterrätt

Hasselnötter som jag nyss rostat i ugn

Hemmagjorda maränger


35+0

Idag går vi in i den hemska veckan. Lucas dog troligen i v. 35+2 men det konstaterades dagen efter och han föddes i 35+5. Intellektuellt sett så vet jag att det inte är någon större risk att bebisen skulle dö just denna vecka bara för att Lucas gjorde det. Men ibland går det inte att vara förnuftig. Tur att vi får göra ultraljud på torsdag och på onsdag har jag tid för att träffa en psykolog.

Hittills sköter sig bebis perfekt. Livligt inne i magen! Den måste ha otroligt mycket utrymme där inne för ibland lägger den sig på tvären. H*n har även upptäckt hur roligt det är att använda min urinblåsa som studsmatta! :-) Kanske därför h*n vägrar lägga sig med huvudet neråt.

(Enligt babyticker till höger är jag idag 35+1 men det är inte enligt svensk räkning. I Sverige räknas man vara 39+6 den dagen bebis är beräknad att födas. Där babytickern är gjord och i bl.a. Finland räknas man vara 40+0 den beräknade födelsedagen. Om ni skulle undra varför jag envisas med att skriva en dag mindre än babytickern)

söndag 13 februari 2011

Tunn is

Det känns som om vi är ute på tunn is. Isen är så tunn att man kan se fiskarna som simmar i det kalla, svarta vattnet under oss. Varje dag tar vi ett nytt steg framåt och isen blir bara tunnare. Det bildas nya sprickor för varje steg och det knakar och brakar under oss. Vi kan inte vända och gå tillbaks för isen rasar samman bakom oss. Vi har inget annat val än att fortsätta framåt. Ingen vet om isen kommer att hålla tills vi når land eller om vi kommer att försvinna ner i det djupa, kalla och svarta vattnet. Vi håller varandras händer hårt, hårt och fortsätter ta ett steg i taget. Vi ser att fast mark närmar sig för varje steg vi tar och det inger hopp.

lördag 12 februari 2011

Magen

v. 34+4


fredag 11 februari 2011

Termostathaveriet fortsätter

Vi har 18,2 grader i större delen av huset och 16,2 grader i sovrummet. Jag vaknar och är svettig på nätterna och Jimmie håller på att frysa ihjäl. Nu sitter han och huttrar i soffan och längtar efter att få göra upp en eld i kaminen men det får han inte. Jag skulle bli en blöt fläck. Får se om Jimmie överlever helgen i detta kalla hus. Hans kollegor kanske undrar varför han är alldeles blå på måndag...

Rädsla

Då är det helg igen. Nästa vecka går vi in i v. 35. Samma vecka som Lucas dog i. Det är blandade känslor. Nu vill jag bara att detta ska vara över. Samtidigt vill jag stanna tiden för nu är jag lycklig. Jag har en levande bebis i magen nu men vi vet inte hur detta slutar. Jag kanske inte är lika lycklig om några veckor. Eller så kommer jag att vara lyckligaste människan i världen...

torsdag 10 februari 2011

Mums

Undras om det finns några kvar åt Jimmie när han kommer hem?


Bristningar

Blev inte så glad när jag insåg att jag började få lite bristningar på magen då jag väntade Lucas. Efter vår ängels födelse har jag ändrat uppfattning. Varje gång jag ser på min mage blir jag påmind om att vår älskade ängel har levt där inne. När ett barn dör redan i magen har man inte så många minnen så för mig är varje litet minne värdefullt. Bristningarna påminner om tiden då han fanns hos oss och det är guld värt. Trots att han inte fick leva utanför min mage så har han ändå lämnat små spår, små bevis för att han funnits.

onsdag 9 februari 2011

Huvud uppåt

Bebis tyckte tydligen det var en bra idé att vända sig. Har nu ett litet huvud som trycker mot revbenen på min vänstra sida och små fossingar som sparkar mig i arslet... Kan berätta att det är mindre skönt. Bebis borde rimligtvis också tycka att det är obekvämt att ha huvudet mot hårda revben. Hoppas h*n snart vänder sig rätt igen!

Framåt sakta men säkert

Känner mig ännu lite bättre idag. Men nu börjar jag bli otålig (friskhetstecken!?). Vi har superfint väder, strålande solsken och alldeles blå himmel och här sitter jag inne och snörvlar framför tv´n. Om det är lika strålande väder imorgon så ska jag försöka mig på en rulltur runt kvarteret iaf. Vill ha frisk luft och njuta av det vackra vädret! Kände hur solen värmde idag då jag hämtade posten. Vårkänslorna kommer direkt. Läängtar efter att få gå och skjuta barnvagnen framför mig i vårsolen... Hoppas jag får uppleva det denna vår! Ser så många lyckliga bilder i mitt inre, vilket är bra för det innebär att jag vågar hoppas och tro på en framtid med bebis hos oss och inte i himlen.

tisdag 8 februari 2011

Bättre

Sitter och dricker min första kopp med varmt honungsvatten nu. Det känns faktiskt bättre idag. Vi skippade dock den planerade IKEA-resan, så bra känner jag mig inte men jag tror det är på väg åt rätt håll.

Bebis har möblerat om i magen i natt. H*n verkar inte vara påverkad av min förkylning och det är skönt. Känns nästan som om bebis blivit ännu mer aktiv senaste veckorna. Tror det har att göra med att det börjar bli trångt och obekvämt där inne, då måste man ju ändra ställning ofta. Och göra mamma uppmärksam på att så där kan du inte sitta/ligga, det blir obekvämt för mig fattar du väl! :-) Sen så hickar bebis väldigt ofta, flera gånger per dag, och jag märker att den efter ett tag tycker det blir jobbigt och börjar böka runt tills den slutar hicka. Hoppas bebben fortsätter att vara så här aktiv nu fram tills det är dags att titta ut! Det gör mig så mycket lugnare!

måndag 7 februari 2011

Havtorn

Har suttit och tryckt i mig massor av havtorn ikväll. Jimmie sitter och grimaserar för varje bär han äter och jag trycker in flera stycken åt gången och känner knappt nån smak alls. Gissa om mina smaklökar har havererat totalt.

Nu ska jag försöka sova bort min förkylning. Natti.

Stackarn

Inte lätt att vara till lags där inte!
http://www.tjuvlyssnat.se/sodra-sverige/hoppas-att-schampot-var-lika-drygt-som-tjejen

Ny tid

Dagens positiva är att jag fick en ny tid hos psykologen redan nästa vecka!

Sjuk

Blir att stanna hemma för mig idag. Har egentligen tid hos psykolog men jag håller på att hosta upp mina lungor. Tråkigt. Tror det skulle vara bra att surra av sig lite nu när det bara är en vecka kvar tills den vecka som Lucas dog i. Hoppas det går att få en ny tid inom inte alltför avlägsen framtid.

Nu ska jag se på tecknade filmer, vila och dricka varmt honungsvatten resten av dagen.

söndag 6 februari 2011

Dop

Dopet idag gick bra. Jobbigast var när två tjejer sjöng så vackert. Påminde lite om när min fina kollega sjöng under Lucas begravning. Men den känslan varade bara en liten stund. I övrigt kändes det bra att vara där och dela denna dag med våra vänner! Och bebisen som döptes var så fin i sina dopkläder. Sötaste tjejen!

Vispgröt

Har inte ätit vispgröt sen jag flyttade till Sverige. Mums så gott det var!



Sjukdom på gång?

Halsont och snuva. Bläää. Sitter med en kopp kokhett honungsvatten och försöker bränna ihjäl basiluskerna. Det är bara det att jag bränner ihjäl mig själv istället. Har så svårt för varma drycker.
Dålig tajming att bli krasslig nu, ska på dop idag. Får hålla mig långt borta från dopbarnet och alla gäster. Hostar inte så det är bra. Handspriten kommer att bli välanvänd idag.

lördag 5 februari 2011

Kattnät??

Idag har vi varit en sväng förbi Lucas och skottat. Sedan blev det barnens hus och babyproffsen. Har letat överallt efter kattnät till barnvagnen men det finns ingenstans i denna stad. Letade på nätet också och då hittade jag bara i Finland. Någon som vet var man kan få tag i det i Sverige? Kan ju använda myggnät också men jag vill gärna veta skillnaden mellan ett kattnät och myggnät... Någon som vet?

fredag 4 februari 2011

Tråkig

Läste igenom mitt föregående inlägg och insåg att jag nog måste anses vara jordens tråkigaste människa just nu! Men det gör inget. Jag samlar kraft, tar det lugnt och ser till att må så bra som jag kan inför det viktigaste i vårt liv, ankomsten av vår älskade bebis!!

Helg igen

Veckorna flyger fram, trots att jag inte gör någonting under dagarna. Min mammas kommentar var "Ja, men du sover ju bort halva dagarna så det är ju inte så konstigt att andra halvan går fort"! Så sant så! :-) Och så skönt! Sover oftast till 10-11 tiden, käkar frukost och sedan sitter jag varierande tid framför datorn. Jag tar min dagliga rulltur och sen helt plötsligt så kommer Jimmie hem från  jobbet. Då blir det tv-tittande, diverse tv-program som ska följas. Underbart att kunna följa olika program, brukar vara ganska svårt att hänga med då jag jobbar skift i vanliga fall. Sen så var den dagen slut...

torsdag 3 februari 2011

Bm

I dag var det besök hos min fina barnmorska. Allt såg fint ut. Bebishjärtat tickade på som det ska och alla mina värden såg fina ut. SF-måttet är nu 32 och ligger precis på medelkurvan. När jag blev gravid denna gång vägde jag 5 kg mer än när jag blev gravid med Lucas. Nu är jag bara 2 kg tyngre än med Lucas i samma vecka! :-)
Härligt iaf att få höra hjärtat slå på vår älskade bebbe. Skönt med bekräftelse trots att jag trodde att den lille skulle gräva/sparka sig ut genom magen i natt. :-)

Help wanted

Någon som har möjlighet att komma förbi varje morgon och hjälpa mig på med sockor och byxor? Börjar bli lite svårt med dessa moment nu. :-)

Måste säga att jag är grymt imponerad av de som kan träna som vanligt tills de föder barn. Jag är glad om jag kan rulla mig ett varv runt kvarteret, typ. Aerobics, spinning, step mm är helt uteslutet för lääängesen. Och att ta sig ner i gravidyoga-ställningar finns inte på världskartan, skulle aldrig ta mig upp igen. Ni kan ju föreställa er Jimmies min om jag ligger flåsandes på golvet i någon konstig yoga-position när han kommer hem från jobbet. När han väl fått läget klart för sig skulle han aldrig sluta skratta!
Men lika glá e jag för de... :-)

onsdag 2 februari 2011

...

Jimmies favvouttryck till mig nuförtiden: "Kom nu bollen så rullar vi"!

Träffen igår

Som vanligt var det trevligt och givande att träffa andra änglamammor på spädbarnsfondens träff. Alla vi som träffades var gravida igen (utom hon som höll i mötet)! Vi var alltså fem gravida änglamammor. :-) Den som är längst gången ska ha nu i februari och den som har längst tid kvar ska ha i juli. Hoppas vi alla kan träffas med våra små till hösten. Skulle vara så roligt. Håll tummarna för oss alla nu!

Plus

Det är några änglamammor som plussat i dagarna och det gör mig så glad! Tänk att ett plus på en sticka för människor jag inte känner kan göra mig så glad.
Tyvärr fick en missfall, det gör mig mindre glad...

tisdag 1 februari 2011

Möte

Ikväll blir det möte med spädbarnsfonden. Ser som alltid fram emot dessa möten. Och det är så roligt nu då vi är många som är gravida. Det är vi värda! Skulle vara jobbigt att vara ensam gravid tror jag. Att sitta där med magen i vädret och undra om de andra tycker det är jobbigt att jag är där. I början gick magen att dölja men det går inte längre. Jag ser ju ut som om jag svalt en stor badboll... Hur som helst så ser jag fram emot kvällens möte!